Ei mitään. Ei kukaan.

Runoilija Enkeli kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Enkeli kultasydäminen,
kuuletko sen sua unohda koskaan en!"
 

Hän kulkee kadulla, ei kukaan huomaa.
Hän huutaa kadulla, ei kukaan kuulee.
Hän kompastuu, ei kukaan tule auttamaan.
Hän itkee, ei kukaan pyyhi kyyneleitä.
Hän satuttaa sormensa, ei kukaan puhalla.
Hän saa haavan, ei kukaan laita laastaria.
Hän ei ole mitään.
Hän on vain ei kukaan.

Mutta hän haluaisi. Haluaisi niin kovasti.
Haluaisi olla jotain.

Hän kulkisi kadulla, joku huomaisi.
Hän huutaisi kadulla, joku kuulisi.
Hän kompastuisi, joku tulisi auttamaan.
Hän itkisi, joku tulisi pyyhkimaan kyyneleet.
Hän satuttaisi sormensa, joku tulisi puhaltamaan.
Hän saisi haavan, joku laittaisi laastarin.
Hän olisi jotain.
Hän olisi JOKU.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot