Ei häntä häiritse... ???

Runoilija Enkeli kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Enkeli kultasydäminen,
kuuletko sen sua unohda koskaan en!"
 

Ei häntä häiritse se,
että olit tulossa hänen luokseen

Häntä häiritsee se,
että palasitkin takaisin sinne mistä tulit

Ei häntä häiritse se,
että löysit jonkun toisen

Häntä häiritse se,
että et saa katsettasi irti hänestä

Ei häntä häiritse se,
että katsot toista tyttöä silmiin

Häntä häirisee se,
että katsot huomaako hän

Ei häntä häiritse se,
että puhut toiselle tytölle

Häntä häiritsee se,
että varmistit hänen huomaavan keskustelusi toisen kanssa katseellasi

Ei häntä häiritse se,
että lähdet toisen tytön kanssa kauemmas hänestä

Häntä häiritsee se,
että katsot huomaako hän

Ei häntä häirise se,
että kävelet hänen ohiseen käsi tiukasti toisen tytön kädessä kiinni

Häntä häiritsee se,
että viestität jotain vallan muuta

Ei häntä häiritsisi se,
jos olisit jo unohtanut ja jatkanut elämääsi

Häntä häiritsee se,
että viestität todellakin jotain aivan muuta

Häntä häiritsee se,
että hän joutuu vakuuttelemaan muille ja...

ja ennen kaikkea itselleen, että häntä ei häiritse se mitä teet...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot