MUMMOLLENI

Runoilija Enkeli kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Enkeli kultasydäminen,
kuuletko sen sua unohda koskaan en!"
 

Hiljainen on merenkäynti,
kuiskaus lintujen laulu.
Tyyni tuulen suhina puissa.
Rakas mummo, olet ikuisesti poissa
Pääsit vihdoin lepäämään,
ikiunta nukkumaan, rinnalle rakkaan miehesi.
Rauhallinen on sielusi.

Vain me täällä ikävöimme, suremme.
Tietäen, on sinun nyt hyvä olla.
Et tunne enää kipua sairastelustasi,
tuskaa menneitä muistellessasi.

Enkelit kuljettivat sinut läpi elämän,
tiesithän sen?
Enkelit kulkivat rinnallasi läpi elämäsi.
He viimeiseen matkaan sinut saattelivat,
silloinkin rinnallasi pysyen.

Me muistamme kuinka silloin, kun olimme pieniä,
aina muistit meitä kauppareissuilla,
toit suklaarusinoita ja grandimehujäätelöitä.

Kuinka aina meitä rakastit,
lohdutit ja halasit.

Nyt on aika sinun mennä,
taivaan kotiin lentää.
Mene vain, rauhassa.
Joskus aina tuulen mukana,
kevyesti meitä kosketa,
hipaise hellästi poskea,
olkapäätä purista.
Lepää rauhassa, rakas mummo!

Selite: 
Keskiviikko 24.08.2008 rakkaan mummoni sydän ei enää jaksanut, vaan siirtyi ajasta ikuisuuteen. Hyvästi rakas mummo! Lepää rauhassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Paljon kertova runo.
Muistot onneksi auttavat surussa!
Otan osaa.

Kaunis ja lohdullinen.

Paljon kertova runo.
Muistot onneksi auttavat surussa!
Otan osaa.

Kaunis ja lohdullinen.

 

Käyttäjän kaikki runot