Jäähyväiset

Runoilija Enkeli kultasiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Enkeli kultasydäminen,
kuuletko sen sua unohda koskaan en!"
 

Meni sekunti,
ja huomasin,
en ollut ajatellut sinua

Meni minuutti,
ja huomasin,
en ollut ajatellut sinua

Meni tunti,
ja huomasin,
en ollut ajatellut sinua

Meni vuorokausi,
ja huomasin,
en ollut ajatellut sinua

Meni viikko,
ja huomasin,
en ollut ajatellut sinua

Meni kuukausi,
ja huomasin,
en ollut ajatellut sinua

Meni vuosi,
et enää ollut ajatuksissani.

Ajatukseni on vallannut toinen ihminen.

Hymyilen,
olen sittenkin päässyt sinusta yli

Mitä sinä teet?
Mitä sinulle kuuluu?

Minä asun miehen luona.
Miehen joka valtaa ajatukseni jokaisen vuoden, jokainen kuukausi.
Ja jokaisen kuukauden jokainen viikko.
Jokaisen viikon jokaisena vuorokauden tuntina, minuuttina ja sekunttina sydämeni sykkii vain hänelle.

On ihana, vapauttava tunne tajuta,
että on todellakin päässyt eroon mielikuvituksesta.

Rakastaa sitä ihmistä joka antaa vasta rakkautta.

Jää hyvästi nyt, ja voi hyvin.

Selite: 
Niin, jäähyväiset. Ei haikeat eikä iloiset. Vain totuuden mukaiset.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tätä runoa voi soveltaa omaankin elämään. Kiitos tästä lukuhetkestä.

 

Käyttäjän kaikki runot