Tärkein minulle

Runoilija Doomed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kuun säde taivaan syleilyssä. Olen haavan lehti tuulen armoilla. Olen ruusun piikki uhrin haavassa. Olen hiekan jyvä, pala aurinkoista rantaa. Olen aavikon kaktus, janoten sinun rakkauttasi.
 

Lumen valtakunnassa,
keskellä aukiota vitivalkoista
istuu tyttö pohjoisen

Kohti kaukaisuutta katsoo,
haave yksi vain mielessään:

Metsän eläinten leikeissä,
tuhansien varpujen väreissä,
nuotion liekkien hehkussa
Sinä olet minulle

Ilta-auringon valossa,
virtaavan veden voimassa,
pysähtyvän hetken kauneudessa

Sinä minulle olet

Selite: 
Etana vei tämän viestin perille
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot