Herra Oravan ohje

Runoilija Rauhanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2010
Viimeksi paikalla: 6.9.2017 13:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Komeana temmeltää Herra Orava talviturkissaan
takapiha on hänellä ajattoman muodin näyttämönä
asunsa vaihtanut etunenässä
ja kyllä se silmää miellyttää
lumihippuset kruunavat hänen hopeisen pukukokonaisuuden
meitä muistuttaa että miellyttävä on ulkoilma kun osaa pukeutua ajankohtaan sopivasti
ei tarvitse päivitellä pakkasia kun menee mielellänsä näytille lämpimissä pehmoisissa
muidenkin sydämmiä se lämmittää kun ei viluissaan matkaansa taita

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot