Miksi itket?

Runoilija Rauhanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2010
Viimeksi paikalla: 6.9.2017 13:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaisuudessa riisun itseni aseista
vuolaasti virtaavat kyyneleet puhdistaen poskeni
hartioiltani puotoavat painavat kilvet
kipuani hellii hyväksi hytkyvä hengitykseni
en tahdo enää näytellä ketään
mitä silloin jää jäljelle?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau!
Kaikilla on oikeus olla heikko, jos vain uskaltaa. Mielestäni on rohkeutta näyttää olevansa heikko.
Eivätkä kyyneleet ole aina heikkouden merkki.
Hienoa johdattelua.
Samastuin, tykästyin.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot