Kolme kieltä

Runoilija essirq

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun ajatukset osaa pukea vain säkeiksi.
 

kieltämättä
aika paljon
kielelle töitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot