Hätä

Runoilija Kaisukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Äiti kolmelle, vaimo yhdelle.
 

Hoitaja
etkö näe näitä lapsia tässä,
koira on heitä hätyyttelemässä!

En nukkumaan pysty,
en ehdi juuri,
hätäni heistä
on liian suuri!

Minä pois ajan koirat,
peittelen lapsen,
myös sinut
lempeän hopeahapsen.

Nyt on päättynyt päivä,
ja sen mukana työ.
Minä puolestais
valvon tän koko yön.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sait minut kyyneleeni...Kiitos koskettavasta runosta

upea..vautsi :)

Koskettaa, koskettaa, ihmiselämään sopii monenmoisia vaiheita.

Minä puolestas
valvon tän koko yön.

Tykkäsin paljon, kaunis. Koskettava. Ihana, hieno.
Kiitos arvostelusta :)

Hoivaat paitsi vanhusta myös hänen omaa maailmaansa. Jälleen liikutuin inhimillisyydestäsi.

Voipi olla että olen liian yksinkertainen ymmärtämään tämän kokonaismerkityksen..
mutta koskettava runo,
jotenkin kovastikin tykkäsin=)

Tämä saa minut miettimään....onko tässä monta merkitystä yhtäaikaa...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Kaisukka Kuva 14.4.2004 6 Runo
Kaisukka Yövuoro 21.11.2008 2 Runo
Kaisukka Kiittäen 22.4.2004 2 Runo
Kaisukka Arki 8.4.2004 14 Runo
Kaisukka Oodi itselleni 16.7.2004 17 Runo
Kaisukka Tyhjä 14.4.2004 8 Runo
Kaisukka Poikani 29.3.2004 11 Runo
Kaisukka Miksi? 23.4.2004 20 Runo
Kaisukka Hätä 7.4.2004 7 Runo
Kaisukka EI 23.6.2004 8 Runo