Huumetta

Runoilija Punkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 4:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.11.1989

Heih! Koska en tiedä,miten täällä pystyy/kuuluu vastata noihin teidän kommentteihin/arvosteluihin..niin kiitän jo tässä etukäteen, suuresti ja koko sydämelläni. Pus.
 

Herään aamulla
Kylmä hiki otsalla
Sydän lyö satasta
Ja tuntuu että oon vieläkin ihan unessa
Siinä painajaisessa
Joka niin kovin koittaa mut maahan murskata

Huokaan helpotuksesta
Huomaankin olevani turvassa
Sun lähellä
Sun vierellä

Hymyilen
Aurinko täyttää huoneen
Olet kuin huumetta
Suoraa heroiinia suoneen

Minä rakastan sinua
Ei ole kukaan toinen yhtä onnelliseksi tehnyt minua

Sinäkin rakastat minua
Ja mä lupaan, ettei kukaan, koskaan, enää vahingoita sinua

~ punkki

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot