Hakaneuloja

Runoilija Punkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 4:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.11.1989

Heih! Koska en tiedä,miten täällä pystyy/kuuluu vastata noihin teidän kommentteihin/arvosteluihin..niin kiitän jo tässä etukäteen, suuresti ja koko sydämelläni. Pus.
 

Olen väsynyt
Kokoamaan joka ilta itseni uudelleen
Lasin pohjalta
Nousemaan kuin joku vitun Jeesus haudasta

Hakaneuloja pystyssä mun ihossa
Pistelee, mutta se on nautinnollista
Miten olenkin näin koukussa

Koukussa sun rakkauteen
Katseeseen, joka vähitellen syö mut vereslihalle

Lokeroin hyvät ja pahat
Asiat joita en olisi halunnut kokea
Älä jumalauta mua enää satuta!

Osaisinpa irrottaa lujan otteesi mun sielusta
Osaisinpa kirjoittaa viimeisen runoni, ja sen sun päähän takoa

Ikuista,
Onko mikään koskaan, sittenkään?
Sinusta,
Saanko revittyä sydäntäni irti vieläkään?

En ole heikko
En ainakaan sitä myönnä

Hiljaa silti rukoilen joka ilta
Ethän mua pois luotasi työnnä

Selite: 
~ punkki
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot