Harhailen

Runoilija Punkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 4:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.11.1989

Heih! Koska en tiedä,miten täällä pystyy/kuuluu vastata noihin teidän kommentteihin/arvosteluihin..niin kiitän jo tässä etukäteen, suuresti ja koko sydämelläni. Pus.
 

Olen väsynyt
Tähän kaikkeen niin kyllästynyt
En tahdo kuin sinut
Ei, en tahdo

Miksi aika on mua vastaan?
Miksei sulle riitä mikään tai kukaan, koskaan?

Meidän rakkaus on kuin hiekkaa
Mitä lujemmin pidän kiinni
Sitä enemmän se valuu hukkaan

Mitä enemmän rakastan
Sitä vähemmän mua arvostat

Olenko itsestäänselvyys?
Merkityksetön, kuin pieni tähti
Avaruudessa, joukossa miljoonien

En tiedä minne mennä
Harhailen, jäätävässä avaruudessa
Ja mietin,

Olenko enää silmissäs ainutlaatuinen?
Oletko enää näköetäisyydelläni?

Kätesi sopii käteeni
Paremmin kuin mikään mihinkään

Ja se sattuu
Kun en tiedä
Minne menen,
Jos et luokseni jää sittenkään

~punkki

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot