Ystävä.

Runoilija Punkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 4:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.11.1989

Heih! Koska en tiedä,miten täällä pystyy/kuuluu vastata noihin teidän kommentteihin/arvosteluihin..niin kiitän jo tässä etukäteen, suuresti ja koko sydämelläni. Pus.
 

Hei sinä tyttö kultainen
Olet kai tullut joukosta enkeleiden

Hymy kaunis
Ja sydämes niin puhtoinen

Olet hento ja lasinen
Välillä eksyneenä etsit tietäs vapisten

Mutta muista
Sulle pahaa antais tapahtua mä en

~ punkki

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista tekstiä, huokuu syvää rakkautta ja välittämistä, kenties pelkoakin?

Suosikkikohtani on ehdottomasti tuo; "Olet kai tullut joukosta enkeleiden"

 

Käyttäjän kaikki runot