Pieni ja uupunut

Runoilija Punkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 4:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.11.1989

Heih! Koska en tiedä,miten täällä pystyy/kuuluu vastata noihin teidän kommentteihin/arvosteluihin..niin kiitän jo tässä etukäteen, suuresti ja koko sydämelläni. Pus.
 

Sinä tyttö pieni, älä luovuta
On paljon matkaa, paljon luvassa

Sinä tyttö kaunis, sisältä ja ulkoa
Älä luovuta, on se aina liian aikaista

Yhdessä perheen
Ja ystävien
Kanssa virheen
Ja onnistumisen

Kaikki esteet voi ylittää
Kukaan ei sua paremmin vois ylemmäs yrittää

Sairaus, tuskaa ja kipua
Kaiken sen, selättää voit
Kaiken sen, ja valoa maailmaan taas hymylläs toit

Sinä tyttö pienoinen, on aika hymyn sen

Paljon on matkaa, muistathan sen?
Paljon on luvassa, olethan nyt turvassa

~ punkki

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis lohturuno

 

Käyttäjän kaikki runot