Väritön

Runoilija Punkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 4:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
27.11.1989

Heih! Koska en tiedä,miten täällä pystyy/kuuluu vastata noihin teidän kommentteihin/arvosteluihin..niin kiitän jo tässä etukäteen, suuresti ja koko sydämelläni. Pus.
 

En jaksa hymyillä
En ilman syytä,
en ilman meitä

Pudotit korkealta pilvistä
Olen maassa, aivan palasina

Veit värit pois mun silmistä
Nyt näen kaiken harmaana

Kaiken sen
Mitä vielä keväällä katsoin hymyillen

Kaiken sen
Mikä auttoi mut unohtamaan pahan eilisen

Rakastuin suhun uudelleen
Viimeks kun toisemme nähtiin

Tunsin samoin, kuin ensi kertaa sua suudellen
Leijailin kauas tähtiin

Nyt olen vain turta
Odotan
Ja odotan

Ja pian väsyn
Kysellen itseltäni
Kaikkeen taasko petyn

Kyyneleet täyttää värittömät silmäni
Ja taas kerran, sua kaipaan viereeni

~punkki

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot