Leidin säkäkorkeus

Runoilija Django

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aikaisin aamulla, myöhään yöllä

Kadun äänien kostuessa saavumme huoneesi puitteisiin, sillä ihmisyys ei tunne myyrän teitä
eikä etsi käärmeen koloja

ajoittain se vääntyilee ja kumartelee kuin nainen

Tanssii irstaana kaupungin kuumuudessa, illuusioni rippeissä

Kaunista,
mutta ei kaunista,
pelottavan kaunista.
kuten nainen,
levitetty nainen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot