ampiaisluut

Runoilija Django

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se voisi olla

levitetty musta tulppaani kukkulan juurella

testattu taxi turbulenssi, jalka, uh, jalaton

silmäsaaste, sukkula selkärankä.

um, kasteen päällä

ja huvittunut,

editoidulla tavallaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau. Hienoja kielikuvia, hienoja mielikuvia, sopivasti sekavaa. Pidän ylipaljon. Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot