Kivisirppi

Runoilija Django

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun kuu on värisevä tikari
kykenevä leikkaamaan kiveä

teräksinen naisen olemus,
ja tulehtunut ihmisyys ovat

Sokaistuneita neonvaloissa,
tukehtuneita liikenteessä

Silloin piano on juonut, en minä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa...en osaa muuta sanoa.erittäin upeita runoja.

 

Käyttäjän kaikki runot