syyskuu

Runoilija appelsiininkukkia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2018
Viimeksi paikalla: 3.2.2021 10:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.1.1996

Sinun jäljiltäsi katson itseäni; 
silmieni ympärillä onnelliset poimut. 

- Eeva Kilpi -
 
 
joskus täytyy uskaltaa
antaa valon
tulla sisään

vaikka se paljastaisikin
villakoirat sängyn alla
ja luurangot kaapeissa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aamen!
 

Käyttäjän kaikki runot