elonkorjuu

Runoilija appelsiininkukkia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2018
Viimeksi paikalla: 19.4.2024 11:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.1.1996

Sinun jäljiltäsi katson itseäni; 
silmieni ympärillä onnelliset poimut. 

- Eeva Kilpi -
 
 
hän petasi sänkynsä siististi,
viikkasi puhtaat pyykit säntillisiin pinoihin
pesi hampaansa,
kampasi tukkansa
oli valmis

ja niin hän lähti,
sulki oven perässään

muttei sammuttanut valoja
meiltä, jotka vielä jäimme
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Väkevä runo,taidokas herättelemään ajatuksia, hyvä!
 

Käyttäjän kaikki runot