Kaksin ei niin kylmää

Runoilija Sorveira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2018
Viimeksi paikalla: 14.3.2023 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.3.1983

Runomaan paluumuuttaja, joka koettaa löytää polun takaisin sanojen saloihin. Toipilas, rantakiville pelastautunut seilaaja, joka toisinaan roikkuu käkkyrämännyn oksassa, toisinaan juoksentelee auringonsäteiden lomassa. 

Through the Path of Poems I'm trying to find the way back to the Land of Lyrics.

Saatan kirjoittaa itsestäni. Tai sinusta. Tai siitä heinäsirkasta, jonka tapasin eilen työmatkalla. Joskus kirjoitan unelmasta - tai unesta - joskus lapsesta, jonka näin kirjan rivien välissä. Toisinaan todellisuus kohtaa todellisuuden, toisinaan hipaisee kuvitelmaa. Runon minä voit olla myös sinä. Tai hän. Tai me kaikki, ymmärräthän.
Suosittelen:
 
Hypätäänkö yhdessä?
Yksin ei pysty.

kylmään ja syvään
vielä tuntemattomaan

Kaksin
lämmitämme toisiamme
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suosittelen olemaan yhdessä ja rakastamaan valtavasti ainiaan <3 
Iso tykkäys tälle :)
Osuvasti aiheesta.
 

Käyttäjän kaikki runot