Voi miksi?

Runoilija runopoika-88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilen sen mitä sisälläni tunnen, yleensä. Runoni yleensä kertovat rakkaudesta ja sen mukana tulevista iloista ja suruista.
 

Miksi havitella sellaista mitä ei ole?
miksei olla onnellinen siihen mitä on?

Mikset voisi silmiäsi avata
näkisit lähelläsi ne rakkaat ihmiset
jotka ovat sinua aina kaikessa tukeneet

jotka ovat sinut kasvattaneet
ja tehneet sinusta sellaisen kuin olet.

Miksi murehtia onko tämä se mitä elämältäni halua
miksei vain voi elää ja olla onnellinen.

Selite: 
Onnellisuus on mittava käsite!
Kategoria: 
 

Kommentit

Kysymyksien toistaminen
tuo turhautuneisuuden tunteen selvästi esille

Asioita on hyvä kyseenalaistaa
Mutta jos elämä olisi aina helppoa,
aina sellaista niinkuin haluaisimme
niin nauttisimmeko yhtä paljon
ikimuistoisista hetkistä
jos ne kaikki olisivat samanlaisia?

Runostasi pidin.

Tämä runo oli hyvä muistutus meille jokaiselle.Ihminen on kummallinen olento kun mikään ei meinaa riittää,aina jotakin vailla.

 

Käyttäjän kaikki runot