Rakkaus

Runoilija runopoika-88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilen sen mitä sisälläni tunnen, yleensä. Runoni yleensä kertovat rakkaudesta ja sen mukana tulevista iloista ja suruista.
 

Rakkaudesta tehty runoja on monia
niin minä kuin miljoonat muutkin
on tää aihe niin monisanainen.

Nyt kuitenkin tahtoen kertoa omastani
tässä elämässä jossa
tunnen olevani vapaa kuin lintunen
mutta sitoutunut kuin delfiini
jossa kumppani aina tukee kaikessa
jonka seurassa ei voi kun olla onnellinen
joka aaltojen mukaan liikkeitänsä myötäilee
niin vasta- kuin myötäaalloissa sulavasti uiskentelee.

Muistan aamu hämärät
rakkaani viereltäin heräilen
katsellen niitä kasvoja kauniita
jotka herätän hitaasti suudellen
tähän aamuun aurinkoiseen
jossa eläimet ympärillämme onnestaan hyppii

jossa keväiset tuulet sulattaa
jäisen routaisen maa

Tää on elämää parhaimmillaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo rakkaudesta :)

 

Käyttäjän kaikki runot