Määränpää

Runoilija runopoika-88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilen sen mitä sisälläni tunnen, yleensä. Runoni yleensä kertovat rakkaudesta ja sen mukana tulevista iloista ja suruista.
 

Elämän tarkoitus
tuo kysymys monien huulilla
hieman eri muodoissa

Kuka mitäkin
elämältään odottaa
kuka mihinkin
elämällään kurottaa
kuka mihinkin
elämällään haluaa saavuttaa

Jokainen päätös elämässä
on uusi ovi uuteen päivään

Jokainen tekosi
on kuin nuotti
kaunista sävelmää
näistä muodostuen yhtenäinen sinfonia
joka elämäsi viimeisellä portilla soitetaan

Älä pilviisi kurota
vaan kurota seuraavaan askeleeseen
askeleet nämä vain
voivat pilviin kuljettaa

Vain sinä määräät suunnan
mutta se on pieni osa kokonaisuutta

Selite: 
Tuli pitkästä aikaa mieli muutama sananen ruksata..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot