Tuska

Runoilija runopoika-88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilen sen mitä sisälläni tunnen, yleensä. Runoni yleensä kertovat rakkaudesta ja sen mukana tulevista iloista ja suruista.
 

Tartun minä vuosien jälkeen
jälleen tähän runoilijan universaaliin
kynään.

Ulos pulppuaa ajatuksia, sekaisia
tunteita, tuskaa, hikeä ja kyyneleitä.

pelkoa, ahdistusta, murheita..
menettämisen pelon tunteen tuntea jälleen saan

tehdä voi mä en asioille mitään
voin vain odottaa

samalla kehoni tuottaa
energiaa joka saa minut
adrenaliinin kalloin värisemään

Tiedä mä en mitä sanoisin
tiedä mä en minne menisin
tiedä mä en miten tämän kaiken unohtaisin

Koska olen vain...

Minä...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

puhutteleva, hieno runo!

KAunis ::D
Pidin paljon :)

 

Käyttäjän kaikki runot