Maailma

Runoilija runopoika-88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilen sen mitä sisälläni tunnen, yleensä. Runoni yleensä kertovat rakkaudesta ja sen mukana tulevista iloista ja suruista.
 

Katson ikkunasta
korkeasta asunnosta
miten tuuli
puita heiluttaa
miten autot puiden lomassa vipeltää
miten ihmisten luomat valot puiden välistä
heijastaa

Sitä ihminen luulee kaiken hallitsevan
sitä luullaan että me voitaisiin johonkin vaikuttaa

Me ollaan vain hetki päällä maan
tänne vieraaksi tultiin, emme jäädäkseen

Maailma muuttuu niin minäkin
mutta maailma tänne jää puhaltaen tuuliansa
jatkaen ikuista liikettänsä

vain meistä suuri energia tänne jää
sekoittuen pilviin, sekoittuen tuuleen
joka meidät salamoina alas takaisin lähettää

Pysähdy joskus katso läpi puiden, katso läpi pilvien
älä ajattele, katso vain.
Tän kaiken ymmärrät vain.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot