Hiljaisuuteni hautasi Hänetkin

Runoilija karjala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja niin musta olento!Melankoliaan haipuva,harvoin hymyilevä,tunteita täynnä ja turhiin teksteihin taipuva!
 

Niitä päiviä
kun on kerättävä kaikki voimansa
ollakseen itkemättä
Käpertyä
takertua mihin?

Lihani avautuu moneen
suuni ei apuun
Ettekö te saatanat näe
surua ripsilläni?

Niitä päiviä
kun on kerättävä kaikki voimansa
ollakseen se
miksi teki itsensä

Äiti
AUTA
kun en enää osaa puhua

Selite: 
Näitä "hyviä" päiviä.......
Kategoria: 
 

Kommentit

Riipaiseva ja niin tuttu runo sanomaltaan, aina ei vaan yksinkertaisesti jaksa !
Toinen säkeistö on vahvuudellaan ehdottomasti korotettava ylitse muiden.

 

Käyttäjän kaikki runot