Kotini jätin sinuun

Runoilija karjala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja niin musta olento!Melankoliaan haipuva,harvoin hymyilevä,tunteita täynnä ja turhiin teksteihin taipuva!
 

Hetkeksi unohdin
siipeni revityt
graffitein spreijatun sydämen
elävä henkäys häilähti mieleni halki
kosketus kirvoitti
turrat tunteet

Asfalttipolkua tallaan jälleen
akkua jäljellä pykälä
vastaantulijat
kuolleita sieluja peilikuvia

Vaan piilotin katseesi
taivaalle
tuuleen ja sateeseen
Minä jaksan
voimani noissa
silloin varastetuissa päivissä
Kuuntele
kun suutelen maailmaa
tuulta ja tuiskua
matkojen takaa sinua silitän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Erityisesti Pidin tuosta viimeisestä osasta - Kaunis.

Hieno.

Erityisesti Pidin tuosta viimeisestä osasta - Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot