Vuodenajat

Runoilija Jääkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omituinen otus..
 

Tuuli ulvoo ikkunan takana.

Ravistelee puita,

riipien niistä lehdet,

syksy on tullut.

Vesi ropisee ikkunan räystäälle.

Kastelee maan,

pieniä lammikoita tehden,

syksy on tullut.

Lämpömittari painuu miinukselle.

Routa peittää maata,

lakastuttaen viimeisenkin vihreä kasvin,

talvi on tulossa.

Lumihiutaleet leijailevat maahan.

Kietoen kaiken valkoiseen peitteeseen.

Pakkanen paukkuu,

talvi on tullut.

Katolta tippuu pisaroita.

Lumi sulaa,

tehden pieniä puroja,

kevät on tulossa.

Puihin muodostuu silmuja.

Leskenlehdet nousevat maasta,

pienet purot solisevat.

Linnut visertävät,

kevät on tullut.

Aurinko paistaa.

Kasvit alkavat kukoistamaan,

päivät lämpenevät,

kesä on tulossa.

Lapset temmeltävät rantahietikolla

tehden hiekkalinnoja.

Vesi on lämmintä,

kaikki kukoistaa,

kesä on tullut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot