Susi

Runoilija Jääkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omituinen otus..
 

Punainen kuu.

Susi ulvoo,

yksin vuoren huipulla,

huutaen tovereita.

Kukaan ei kuule.

Vuoren huipulla ulvoen,

illasta toiseen,

yksin.

Kukaan ei kuule.

Vielä viimeisillä voimilla,

tuo yksinäinen,

väsynyt eläin kiipeää ylös vuorelle,

ulvoakseen punaisen kuun loisteessa.

Kukaan ei kuule.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen kaunista luettavaa

 

Käyttäjän kaikki runot