Sain

Runoilija Jääkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omituinen otus..
 

Sain sinulta helliä katseita.

Sain sinulta voimaa.

Sain sinulta lämpöä.

Sain sinulta rohkeutta.

Sain sinulta rakkautta.

Sain sinulta kaikkea mitä tarvitsin.

En koskaan ehtinyt sinua

kiittämään tarpeeksi,

nyt en enää voi.

Olet mennyt pois.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava kaunis runo!!

Haikeankaunis runo. Kunpa osaisimmekin kiittää ja tuoda julki rakkautemme kun se on vielä mahdollista.

 

Käyttäjän kaikki runot