Baarissa

Runoilija Jääkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omituinen otus..
 

Hän istuu baarin nurkkapöydässä,

katsellen ympärilleen.

Tarkkailen ihmisiä.

Hän etsii sitä oikeaa,

tietämättä ettei hän siellä ole.

Hän ei tiedä että se oikea on

ollut hänen lähellään jo kauan.

Hän istuu baarin nurkkapöydässä ja odottaa.

Odottaen sitä oikeaa.

Hän ei näe että se oikea istuutuu juuri

hänen vierelleen.

Kauanko hän on liian sokea huomaamaan

että se oikea o siinä ja odottaen

jonkinlaista kiinnostuksen merkkiä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot