Hukkasin

Runoilija Jääkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omituinen otus..
 

Hukkasin sinut vuosia sitten.
Se tapahtui nopeasti,
enkä oikein ymmärtänyt miten siinä niin kävi.
Vuosien mittaan aina välillä yllätin itseni ajattelemassa sinua.
En koskaan voinut täysin unohtaa.

Koin elämässäni suuren muutoksen ja menetyksen.
Yksin ollessani mietin uskallanko ottaa sinuun yhteyttä.

Eräänä yönä raapustin kirjeen.
En osoittanut sitä erituisesti kenellekään.
Annoin itseni kirjoittaa lähes kaiken mitä sisälläni piilottelin.

Päädyin lähettämään sen sinulle.
Uskoin etten kuulisi sinusta siltikään,
mutta erehdyin.
Otit yhteyttä.
Lupaan sinulle, etten kadota sinua enää koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Älä päästä menemään.

Rivitykset oli ehkä vähän kököt, mutta se nyt on pikkujuttu. Viimeisen lauseen olisi voinut laittaa ihan erilleen muusta tekstistä ja joitain sanoja olisi voinut karsia. Muuten hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot