salaisuus

Runoilija niio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2003
Viimeksi paikalla: 11.3.2016 10:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

houkuttelin sinut uneeni
sinä kaunis, ihmeellinen salaisuus
monta päivää odotin
suljin silmäni ja toivoin
mutta nukahdettuani
näin vain outoja kuvia

viime yönä sinä tulit
kuin salaisuus
sinä tulit
ja istuit viereeni siihen
värisevälle penkille

maailma kääntyi vihreänä
ja sinisenä ympärillämme
taustalla kuohui meri
oli niin kovin kylmä
kuin unessa vain voi olla

mutta sinä istuit vieressäni
kuin salaisuus
ja katsoit minua hymyilevin silmin
minä unohdin hengittää

sinua niin kauan odotin

Selite: 
"Why should I / face up to / another waking day / when there's a chance / you'll come to me / in dreams." - Moloko: I Want You
Kategoria: 
 

Kommentit

tyylikästä kerrontaa pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
niio fever dreams 26.6.2008 0 Runo
niio Nimetön 14.5.2009 0 Runo
niio Nimetön 26.6.2008 0 Runo
niio kesällä kello kuusi 26.6.2008 0 Runo
niio Musta samettikangas 27.4.2006 2 Runo
niio Nimetön 26.6.2008 2 Runo
niio Murhaaja 20.9.2007 0 Runo
niio Nimetön 11.11.2006 1 Runo
niio lokakuu 26.6.2008 0 Runo
niio salaisuus 18.10.2011 1 Runo