Jouluenkeli

Runoilija Heidukkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kaunista, kun vaan jaksaa katsoa ja etsiä läpi rumuuden ja kyynelten.
 

Kaunis jouluenkeli,
taivaalla lenteli.
Valoa se sulle suo,
terveiset multa tuo.
Suojelee se kulkuasi,
katsellen taivaltasi.
Toivon sulle iloista joulunaikaa,
edes pientä onnentaikaa.
Hyvää Joulua!

Selite: 
Ystävän joulukorttiin..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot