Viha on pahasta

Runoilija Heidukkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kaunista, kun vaan jaksaa katsoa ja etsiä läpi rumuuden ja kyynelten.
 

Vihan tunne voimakas,
aina yhtä oikukas.
Suutut sä ehkä äkisti,
ja anteeksi pyydät nätisti.
Silti jäljet jättää sanat ne,
jotka lausut etkä vaikene.
Haukut ehkä rakkaintas,
kun muuten et osaa ilmaista tunteitas.
Joku kätensä nostaa ja lyö,
sitä korjata ei voi hyvä työ.
Koita siis aina vihasi sammuttaa,
ajatella hyvää ja rakastaa.
Vaikeaa se kenties on,
mutta lopputulos on suruton!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on todella syvällinen ja koskettava runo. Vihalla ja mesuamisella emme voita mitää, saamme vaan haavoja mieleemme.

 

Käyttäjän kaikki runot