Menneisyys

Runoilija Heidukkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kaunista, kun vaan jaksaa katsoa ja etsiä läpi rumuuden ja kyynelten.
 

Rakastin sinua silloin,
kun sen vähiten ansaitsit.
Luotin sinuun silloin,
kun juuri olit minut pettänyt.
Annoin sinulle anteeksi,
kun minua kaikista eniten satutit.
Mutta sekään ei riittäny,
minun olisi tarvinnut olla yli-ihminen.
Et ansainnut minua,
tajuan sen nyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mahtavaa nais-energiaa. tyyliin "I will survive".

tykkään kovasti!

Hieno ja vahva teksti. Upea oivallus. Hyvää syntymäpäivää:)

 

Käyttäjän kaikki runot