Janille

Runoilija Heidukkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kaunista, kun vaan jaksaa katsoa ja etsiä läpi rumuuden ja kyynelten.
 

Pikku nalle hassuliini,
tuli minun unelmiini.
Se mukavia jutteli,
iloitsi ja hassutteli.
Hymyn huulille nalle sai,
ihastumaankin pikkaisen kai.
Osasi se myös vakavoitua,
se hyväksi voi koitua.
Lopussa se kuiskasi,
on mun nimeni Jani

Selite: 
Tekstari eräälle nallelle ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana tekstari nallelle<3

ihana, tosi sulonen.. :)

 

Käyttäjän kaikki runot