Päivä keväinen

Runoilija 3mppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paistaa aurinko ja mieleni on korkealla.

Odotan kesää ja lämpimämpiä päiviä.

Ajattelen elämää.

Elämme vain kerran sen yhden kerran.

Tajuan etten voi olla este kenellekkään.

En kenenkään haaveille.

En voi ajatella vain itseäni, on ajateltava myös muita.

Annan sattua itseäni ajatellen tulevia tapahtumia.

Ajatellen sitä että voin menettää rakkaimpani.

Asia ei ole enää käsissäni.

Sattuisi kuinka paljon tahansa en mieti enää itseäni.

Tärkeintä on se että hän on onnellinen.

En tiedä mitä miettiä.

Kohta minulla ei ole enää mitään.

Tyhjä elämä ilman sisältöä.

En voi mitään.

Asiat menevät omalla painollaan.

Aina ei voi voittaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
3mppu ... 6.4.2012 0 Runo
3mppu Hmm 6.6.2010 1 Runo
3mppu Hmm 23.4.2010 0 Runo
3mppu Hmm.. 6.1.2010 0 Runo
3mppu Kesäilta 15.5.2010 1 Runo
3mppu Nimetön 19.2.2010 0 Runo
3mppu Nimetön 3.2.2010 0 Runo
3mppu Nimetön 12.1.2011 1 Runo
3mppu Nimetön 16.3.2010 0 Runo
3mppu Päivä keväinen 9.3.2010 2 Runo