Nimetön

Runoilija 3mppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä tää peli on?

Kuka mun elämän vienyt on?

Et sä sitä voi elää, hei tajuu tää.

En halua et mun elämää kukaan pidättää.

Anna mun mennä.

Anna mun oppii.

Elämä opettaa usko jo.

Ei kukaan piilossa sua tuu satuttaa , mut et tuu kyl myös mitään oppimaan.

Mieti nyt ei täs järkee oo, tajuu et joku ihminen voi olla mullekin tärkee.

En oo mikään lapsi enää, enkä haluu et sä kaikesta voit päättää.

En helmoissas elää jaksa enää, haluun ite yrittää.

Tää kaikki käy riittää.

Mieti nyt mitä sä haluut, nopeesti voit mut menettää.

Varo ettet vielä joskus yksin jää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
3mppu Nimetön 16.3.2010 0 Runo
3mppu Nimetön 12.1.2011 1 Runo
3mppu ... 6.4.2012 0 Runo
3mppu Nimetön 3.2.2010 0 Runo
3mppu Nimetön 19.2.2010 0 Runo
3mppu Päivä keväinen 9.3.2010 2 Runo
3mppu Hmm.. 6.1.2010 0 Runo
3mppu Hmm 6.6.2010 1 Runo
3mppu Hmm 23.4.2010 0 Runo
3mppu Kesäilta 15.5.2010 1 Runo