Kesäilta

Runoilija 3mppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsomme auringon laskua sylikkäin laiturilla.

On pitkään hiljaista, tuuli ei heiluta koivujen lehtiä, linnut eivät laula, eikä laineet liplata. Tuntuu kuin aika pysähtyisi. Nautin lämmöstäsi ja kosketuksesta.

Katsomme kumpikin aivan hiljaa vain auringonlaskua.
Ajattelen tulevaisuutta ja kaikkea ihanaa mitä siihen toivon liittyvän. Sinun ajatuksiasi en voi tietää. En tiedä haluankohan edes tietää.

Katson sinua suoraan silmiin ja kysyn rakastatko minua.
Odotan vastausta katsoen sinua silmiin, katseesi näyttää lasittuneelta. En saa ajatuksistasi selvää en pysty lukemaan sinua. Odotan vain yhtä pientä sanaa. Odottaminen tuntuu ikuisuudelta, tilanne muuttuu kuisalliseksi ja silloin nousen ja lähden.

Kyyneleet käyvät valimaan silmistäni, tiesin ettet rakastaisi minua. Enhän minä ole mitään, olen vain tavallinen ihminen. Juoksen ja kyyneleet valuvat silmistäni. En välitä, en välitä enää mistään.

Kuulen askeleita ne lähestyvät, juokset perääni et sano mitään yrität vain saada minut kiinni. Tulet vierelleni ja otat minut syleilyysi et puhu mitään, yritän pyristellä irti, mutta et laske. Pidät minua vain siinä lähellä itseäsi ja annat minun itkeä.

Hetken päästä nostat päätäni ja kuivaat kyyneleeni, katsot minua silmiin ja sanot tottakai minä rakastan. Näen nyt silmissäsi aivan erilaisen ilmeen mitä hetki sitten. Näen hellyyttä ja rakkautta. tartun tiukemmin sinuun kiinni ja yritän lopettaa itkemistä. Hymyilen, hymyilen silmilläni. Silloin tiedän, että joku välittää myös minustakin, että jollekin todella voin olla koko maailma.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista tekstiä, hienoa

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
3mppu Hmm.. 6.1.2010 0 Runo
3mppu Nimetön 3.2.2010 0 Runo
3mppu Nimetön 19.2.2010 0 Runo
3mppu Päivä keväinen 9.3.2010 2 Runo
3mppu Nimetön 16.3.2010 0 Runo
3mppu Hmm 23.4.2010 0 Runo
3mppu Kesäilta 15.5.2010 1 Runo
3mppu Hmm 6.6.2010 1 Runo
3mppu Nimetön 12.1.2011 1 Runo
3mppu ... 6.4.2012 0 Runo