Jos osaisin noin laulaa

Runoilija Arkirae

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos osaisin noin laulaa,

laulaisin asti taivaan tähtien

laulaisin iltaan asti, aamusta lähtien.

Jos osaisin noin laulaa,

laulaisin haikeita säveliä korvaasi tuohon,

vaan ehkä myös joitain suoltaisin suohon.

Jos osaisin noin laulaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän kaunista
eikä tästä voi olla'tykkäämättä
runot lauluksi ja kyllä osaat..

 

Käyttäjän kaikki runot