ikuisesti läsnä

Runoilija arineko

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olin vierelläsi,
tunsin tuskasi,
kuulin hengityksesi.
puristin kättäsi,
en päästänyt irti.
käänsin katseeni sinuun.
olit poissa.
olet vierelläni yhä,
unissa,
valokuvissa,
hetkissä,
joitan nyt muistelen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja haikea.

Suruista haikeaa, kaunis runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot