Nimetön

Runoilija Tähtönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En unta saa.
Kaikki asiat mua valvottaa.
Kuinka isken pallon maahan
tai muistan potenssin kaavan.
Koulunkäynti ja harrastukset,
ne täyttää mun ajatukset.
Lopulta vaivun uneen syvään
ja toivon, että aamulla matikan kokeessa jyrään.

Selite: 
Tunnelmia koeviikolta.
Kategoria: 
 

Kommentit

hauska :)

Toivottavasti jyräät! Hauskasti kerrot, vaikka yöt voivat olla tosi piinallisia kun asiat pyörivät mielessä, ja itse pyörii sängyssä. Ei ihme jos aamulla on pää pyörällä.

 

Käyttäjän kaikki runot