Hyvää joulua rakas

Runoilija Tähtönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinulle haluaisin parhaimman joulun luoda
ja ainaisen onnen lahjaksi tuoda.
Lahjaksi sinulle aion tämän lupauksen antaa,
sinua aion koko loppu elämäni rakastaa.
Tämän lupauksen lupaan aina pitää
ja joka päivä Jumalaa sinusta kiittää.

Selite: 
Rakkaalle <3:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana. :)

*hymyilee lempeästi*
Kuinka suloista!

vähäks ihana tää..^_^

 

Käyttäjän kaikki runot