Aurinkoni

Runoilija Tähtönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyyni meri.

Hiljaista.

Pimeää.

Pieni tuulen vire käy hiuksissani.

Paleltaa.

Kiedon käteni tiukemmin jalkojeni ympärille.
Kyynel vierii poskelleni.

Sitten aivan yllättäen, aurinko nousee ja antaa minulle osan loistettaan.
Lämpöään.
Auringon säteet kietoutuvat ympärilleni.
Ja lämpö kuivattaa kyyneleeni.

Ehkä minä sittenkin selviän.
- Sinun ansiostasi.

Selite: 
Rakkaani on aurinkoni<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot