Lupaan

Runoilija Tähtönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lupaan sulle taivaan ja maan,
ja toivon, että aina kanssasi elää saan.
En halua, että joudut kokemaan kärsimystä,
enkä halua tuottaa sinulle enää yhtään pettymystä.
En tiedä olenko rakkauttasi ansainnut,
olenhan minä sinua pahasti satuttanut.
Mutta silti jaksat minua rakastaa,
vaikka voisit saada jotain parempaa.
Sinä olet saanut omaksesi sydämeni,
ja haluan viettää kanssasi koko elämäni.
Minä rakastan sinua niin paljon,
ja rakastaa sinua aina aion.

Selite: 
Rakastan niin paljon...
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihan muuta ei voi sanoa.. Jotenkin tunteet pistää hyvin esiin...!

tää on ihana... ihanaihanaihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot