Turvani

Runoilija TytoAlba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

kaksi sielua yhdessä

pehmeä
mutta niin kova ja selkeä
miksen silti sitä ymmärrä?

olen hukkumaisillani
vaikken sitä tiedostakaan
pelastusta tunnustelen sormillani
sen minä aistin vahvana

nojaan sinuun
mutta sinä jätät minut yksin
huomaan pysyväni pystyssä
ilman tukeakin

aurinko on minun puolellani

voiko onneen tukehtua?

Selite: 
Viime yön tunnelmia
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot