Ruusutanssia

Runoilija TytoAlba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...
 

Ruusun terälehdet
kauneudellaan hämäävät

Piikin pistävän
kivun saat sormeesi kuitenkin

Kyyneliin kylmiin
niihin huomaamattasi unohdut

Suudelma tuulessa
sen tahdot omaksesi saada

Mustan meren
syvyyksiin uppoat jos uskallat

Pimeät illat
vain tanssia rakastavaisten

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus joku niin kovin kaunis satuttaa.
Rakkaus.
Kaunis runo.:)

Kaunis runo <3
Upeasti tanssii :)

 

Käyttäjän kaikki runot