Menneisyyden haamut

Runoilija JaniArtist

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 12.1.2018
Viimeksi paikalla: 19.1.2018 6:31

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 
                                           
Laulan menneisyyden haamuista
                                
Niistä loputtomista aamuista
                                          
Jotka eivät tunnu millään kuluvan
                                            
Ei vaikka silmäni uneen ummistan


Olen tuntenut aina tämän yhteyden
                                  
Ja minne ikinä menen mä ajattelen
                                       
Mitä paremmin vuokses tehdä voisin
               
Mitä jos kaikki olisi välillämme toisin


*Sinun uudelleenkohtaaminen
Oli luoti joka lävisti sydämen
Se pysäytti minut voimallaan
Sai minut henkeä haukkomaan
Kuinka kummassa olen taas tässä
Jälleen kiinni entisessä elämässä
                                

Laulan menneisyyden haamuista
                                 
Niistä lohduttomista aamuista

Joista en kirveelläkään kiinni saa

Aika tiimalasissamme vajoaa


Olen tuntenut aina tämän yhteyden
                                 
Ja minne ikinä menen mä ajattelen
                                      
Mitä paremmin vuokses tehdä voisin
          
Mitä jos kaikki olisi välillämme toisin

*
Selite: 
Menneisyyttä ei voi paeta mutta sitä ei saa myöskään kiinni. Tämä on paradoksi, jonka puitteissa meidän on elettävä. Uusia biisejä ja keikkojani löytyy täältä: www.Facebook.com/janiartist
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot